top of page

Isolatie

Isolatie is veel meer dan een verhaal
energiebesparend...

Inderdaad, eengoede isolatiekanverbeterenDEcomfortwarmte van een gebouw door het mogelijk te maken om eenconstante temperatuurbinnenshuis, ongeacht de variaties in de buitentemperatuur. Daarnaast is isolatie vankwaliteitkan ookverminderenDElawaaivan buitenaf, wat bijdraagt aan eenomgevinginterieur meerrustigen meerrustgevend. Tot slot kan goede isolatietoenamedaarwaardevan een woning door deze te verbeterenenergetische efficiëntieen zijnalgeheel comfort.

 

Kortom, isolatie is eenwinstgevende investeringwie kan brengenvele voordelenmeer dan eenvoudigenergiebesparend.

Kurk blootgestelde gevel

Externe isolatie

De thermische isolatie aan de buitenkant van de muren zorgt voor een perfecte afdichting, elimineert koudebruggen en garandeert het hele jaar door uniforme temperaturen.

OTRA - Kalk-kurkvloerisolatie

Vloer isolatie

Thermische isolatie van vloeren en vloeren zorgt voor extra comfort en bespaart geld.

OTRA - Binnenisolatie in Isohemp-hennepblok

Isolatie binnenshuis

Thermische isolatie van de wanden van binnenuit vermijdt het uiterlijk van de gevel te veranderen en zorgt voor extra watercomfort

OTRA - waterdicht maken - stoomkoeling - SIGA

Waterdichtheid

Luchtdichtheid speelt een sleutelrol in succesvolle en duurzame isolatie.

OTRA - Gramitherm dakisolatie.jpg

Dakisolatie

De grootste warmteverliezen vinden plaats via het dak. Tot 60% verliezen. Het is daarom essentieel om uw dak of zolder te isoleren

OTRA - stoomgeopend hydraulisch kalkomhulsel - Unilit

Pathologieën opbouwen

Vocht, zouten en schimmels zijn gevaarlijk en ongemakkelijk. Het oplossen van deze problemen is cruciaal voor effectieve isolatie.

AdobeStock_102535872.jpg

Ecologische en duurzame isolatie uit biologische bronnen

Isolatiebiogebaseerd is hieroplossing ecologisch enduurzaam voor gebouwisolatie. Er wordt gebruik gemaakt van materialennatuurlijk zoals grasvezels, houtwol, hennep of cellulosewatten, allemaal gemaakt van materialenhernieuwbare planten.

Deze materialen zijn niet alleenrespectvol milieuvriendelijk, maar ze hebben ook isolerende eigenschappenbuitengewoon zowel winter als zomer. Grasvezel is bijvoorbeeld een uitstekende thermische en akoestische isolator, terwijl hennep ook effectief is in het bestrijden van vocht en koudebruggen.

Door te kiezen voor isolatie uit biologische bronnen draagt u bij aan de vermindering van de uitstoot van broeikasgassen die gepaard gaat met de productie van traditionele petrochemische isolatiematerialen zoals geëxpandeerd polystyreen of zelfs glaswol. Bovendien zijn deze materialen ook meergezond voor de gebruikers van gebouwen, omdat ze geen schadelijke chemicaliën bevatten.

Kortom, isolatie uit biologische bronnen is een ecologische oplossing,economisch Enefficiënt voor de isolatie van uw gebouw. Hiermee kunt u uw ecologische voetafdruk verkleinen en tegelijkertijd de ecologische voetafdruk verbeterencomfort van uw huis.

0a5a952f2dcb49c78a7282a42f614a38.jpg

OTRA, unieke knowhow op de Belgische markt

ONSexpertise Enexpertise voor meer dan25 jaar stelt u in staat te beschikken over het beste op de markt op het gebied van comfort en resultatenenergiebesparend.

 

Aan het einde van het project komen onze klanten terechtgezonde omgeving, met eenbuitengewoon comfort Enduurzaam.

DEoplossingen geïmplementeerd zodat onze klanten kunnen profiteren van deprima aan het isolement van de regio, en de25% toeslag  voor de installatie van materialen van biologische oorsprong die zijn gelabeld door OTRA. 

 

DEgelabelde materialen van biologische oorsprong werden erkend voor huntoegevoegde waardenDaarom is er voor het gebruik hiervan een extra steun van 25% van het basisbedrag van de premie.

Wat zijn uw verwachtingen van het werken met OTRA?  
Dit is de vraag die wij aan onze klanten hebben gesteld. Iedereen antwoordt ons:

 

“Wonen op een comfortabele, gezonde en economische plek”.

Om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, hebben we een strategie specifiek voor OTRA efficiënte oplossingen in ecologische isolatie en van afwerkingen om de te bereikendoelen aangevraagd.

Profiteer van de ecologische en duurzame innovaties van het bedrijf OTRA

bottom of page