top of page
OTRA uw bedrijf gespecialiseerd in advies en plaatsing van natuurlijke, ecologische en duurzame materialen

25 jaar ervaringen met het bedienen van onze klanten. Wij verzorgen en implementerenduurzame oplossingen Eninnovatief voor de bouwsector. L'circulaire economie vormt de kern van ons bedrijf enexpertise. Wij verbeteren decomfort duurzaam voor een betere toekomst voor toekomstige generaties.

OTRA ITI - isolation intérieur en chaux-chanvre - Isohemp_edited.jpg

DIENSTEN

 

DE HERVALORISERING VAN HET BESTAANDE ERFGOED EN GEBOUWEN IS ONS SPEERPUNT. 

 

Onze coherente en respectvolle benadering van gebouwen geeft ons toegang tot de mooiste erfgoedbehoudsprojecten. Wij stellen onze ervaring ten dienste van iedereen.

Een zorgvuldige planning en keuze van de juiste materialen zijn essentieel om de kwaliteit en duurzaamheid van een project te garanderen. Bovendien kunnen door het gebruik van de juiste materialen de extra kosten die gepaard gaan met reparaties of vervangingen op korte termijn worden vermeden. Door rekening te houden met het comfort en de behoeften van de klant, kunnen we een ruimte creëren die voldoet aan hun verwachtingen en levensstijl. Het is dus een belangrijke stap om het succes van een project op lange termijn te garanderen.

Wij ondersteunen en begeleiden onze klanten, eigenaren, bedrijven, investeerders, enz., van het verbeteren van de energie-efficiëntie tot het finaliseren van het project via verduurzaming.

Ancre 1
DSC_6722-kopie-2024x1351.jpg

ISOLATIE

EFFICIËNTE MATERIALEN VOOR VEELEISENDE KLANTEN

De ultieme isolatiematerialen:
hennep, grasvezel, rijststro, kurk, schapenwol, houtvezel… 

Wij hebben voor u de meest efficiënte materialen geselecteerd op het gebied van milieuprestaties, comfort en duurzaamheid.

Onze composiet wandoplossingen zijn uiterst effectief, het gevoel is uniek.

De aanzienlijke en blijvende verbetering van het comfort dankzij de kwaliteiten van onze materialen met hun goede diffusiviteit, water- en thermische regulering, de faseverschuiving die is geoptimaliseerd om koel te zijn in de zomer en de verbetering van de akoestische, anti-allergene en brandwerendheid.  

De ecologische voetafdruk van ons handelen is positief voor de planeet, omdat de gebruikte materialen tijdens het gehele proces CO2 vastleggen.

Je woont en werkt op een plek die in eigen beheer is dankzij de ACTIVE muren van OTRA!

OTRA - Gramitherm dakisolatie

AFWERKING

Ancre 2
HENNEP - KALK - KLEI - KURK - OUD HOUT - NATUURLIJKE VEZELS
SELECTIE

De keuze voor natuurlijke materialen bij een bouw, renovatie of uitbreiding verbetert het wooncomfort van de bewoners aanzienlijk.

Onze selectie uit de beste leveranciers op de markt zorgt voor een onberispelijke kwaliteit en garantie voor onze implementaties.

AFWERKINGEN

Wij bieden binnen- en buitenafwerkingen in overeenstemming met het unieke ontwerpbouwsysteem!

Onze ambachtslieden beheersen de kalk- en kleitechnieken, het plaatsen van bekleding en lambrisering, natuurlijke vloerafwerkingen, technische coatings voor badkamers, vloeren en meubels.

 

IMG_2256.jpeg
IMG_1300.jpeg
17891938009687414.jpg

OTRA - HANDTEKENING

EIGENTIJDS - TRADITIONEEL - WABI-SABI - SCANDINAVISCH - ETNISCH…

Onze meerdere installatietechnieken zullen voldoen aan de meest veeleisende gebruikers op het gebied van ontwerp, sfeer en gevoel.

De effecten en weergaven van materialen zijn authentiek met een onnavolgbare charme.

Geen compromis! Alle stijlen zijn toegestaan:
slowdesing - slowliving, wabisabi, eigentijds, traditioneel,  etnisch, Scandinavisch …

Wij maken samples op maat voor onze klanten.

IMG_1563.jpeg
IMG_5165.jpeg
otra.jpeg
IMG_7999.JPG
IMG_0995.jpeg
IMG_0274.jpeg
DSC_4712-kopie-2024x1349.jpg
17934791923874557.jpg
bottom of page